Ge dig själv bästa förutsättningarna för en optimerad hälsa

WEOPTIFY hanterar din hälsa utifrån ett helhetsperspektiv. Vi hjälper alla, från den som vill börja leva lite hälsosammare till elitidrottaren som vill optimera sina resultat och sin prestation, med en hållbar lösning. Våra tester gör att du får mätbara resultat som hjälper till att motivera och ger möjlighet att fortsätta utvecklas.  

VIP hälsohelg

Partnerpris: 6800 kr
(ord. 7300 kr)

Boka en hel helg kombinerat med träning, tester och upplevelser på vårt fystestcenter i Ulricehamn.

Mät kondition, styrka, snabbhet, uthållighet, rörlighet och kroppssammansättning. Få utformat kost- och optimerade träningsplaner utifrån testresultaten. 

Helpension på Hotell Lassalyckan

16 WEEKS

Partnerpris: 19 000 kr
(ord. 21 000 kr)

Kom i ditt livs form på 16 veckor.

Kom igång

Pris: 3295 kr

  • Individuellt uppstartsmöte med kroppsanalys och målsättning
  • Din egen hälsocoach
  • Kostprogram utifrån ditt energibehov
  • Rörelseanalys
  • Träningsupplägg
  • 3 uppföljningar med coaching och kroppsanalys

Kroppsanalyser

1:a besök: 1495 kr

uppföljning: 895 kr

  • Kroppsanalys BIVA
  • Hälsocoaching
  • Kostprogram
  • Träningsupplägg (+300 kr)

Så här arbetar våra hälsocoacher

Våra hälsocoacher är utbildade inom näringslära, friskvård, träningslära och coaching och använder unika BIVA-mätare för kroppsanalys. Kost- och träningsråden, mätutrustningen och coachingmetoderna bygger på evidensbaserad vetenskap. Alla våra hälsocoacher följer ICF’s etiska riktlinjer. Att arbeta evidensbaserat innebär att hälsocoachen med sin expertis väver ihop personens erfarenheter, önskemål och förutsättningar med den bästa tillgängliga kunskapen från vetenskaplig forskning och ser därmed till att optimala förutsättningar för en hållbar hälsosam livsstil ges.

KROPPSANALYS

BIVA-mätaren som gör våra hälsocoacher unika.

COACHING

Hjälper dig hitta din inre motivation och en hållbar hälsosam livsstil. 

TRÄNING

Planering för fysisk aktivitet och träning utifrån dina mål och förutsättningar.

ÅTERHÄMTNING

Hälsoplanen ser till att du prioriterar återhämtning för bästa resultat och välmående. 

KROPPSANALYS

Kroppsanalys utförs med högteknologisk BIVA-mätare som används inom all seriös nutritionsforskning. Den mäter din individuella kroppssammansättning av muskelmassa, fettprocent, vätskebalans, glykogenlager (energidepåer) samt din basala förbränning. Mätningen är viktig för att kunna optimera träning, näringsintag och återhämtning samt för ditt allra bästa välmående på lång sikt.

HÄLSOCOACHING & LIVSSTILSPLAN

Mätningen följs upp av individuella samtal, personlig behovsanalys och målsättning. Tillsammans utarbetar och justerar vi successivt en långsiktig livsstilsplan. Under samtalen går vi igenom din kroppssammansättning och sätter upp realistiska mål för din kost, träning och återhämtning. Vi anpassar utifrån dina förutsättningar och hjälper dig att hitta den motivation som behövs för att kunna optimera sin hälsa. Att addera nya vanor i en existerande struktur i vardagen är nyckeln till mätbar framgång. Du får med dig ett kostprogram och kan även välja till ett träningsupplägg.