Våra hälsocoacher

Våra hälsocoacher är utbildade inom näringslära, friskvård, träningslära och coaching och använder unika BIVA-mätare för kroppsanalys. Kost- och träningsråden, mätutrustningen och coachingmetoderna bygger på evidensbaserad vetenskap. Alla våra hälsocoacher följer ICF’s etiska riktlinjer. Att arbeta evidensbaserat innebär att hälsocoachen med sin expertis väver ihop personens erfarenheter, önskemål och förutsättningar med den bästa tillgängliga kunskapen från vetenskaplig forskning och ser därmed till att optimala förutsättningar för en hållbar hälsosam livsstil ges.

Johanna Engberg

Stockholm

Johanna är både utbildad hälsocoach och personlig tränare. Hon är verksam i Stockholm och Nynäshamn. Tar hand om både privat- och företagskunder.
Boka online
johanna.engberg@weoptify.com
Tel 0790 19 41 65

Tony Fagerdahl

Ulricehamn/Hela Sverige

Tony är en av våra hälsocoachutbildare, föreläsare och fystränare. Han är verksam i hela Sverige. Tar hand om både privat- och företagskunder. Han har ett livsstilscenter i Ulricehamn.
www.halsaidrott.se
tony.fagerdahl@weoptify.com
Tel 0723 50 33 27 

Frida Fagerdahl

Ulricehamn

Frida är en av våra hälsocoachutbildare, specialistläkare inom allmänmedicin och idrottsläkare. Hon är verksam i hela Sverige. Tar hand om både privat- och företagskunder. Hon har ett livsstilscenter i Ulricehamn. 
www.halsaidrott.se

frida.fagerdahl@weoptify.com
Tel 0723 50 33 26